27 miljoen…

… is heel veel geld. Zeker als “de bronnen” bij Madrid gisteren nog een prijs van 18 miljoen hadden uitgelekt. Weer een voorbeeld van hoe de leiding bij Madrid niet weet te onderhandelen, dat uitlekken heeft ze 9 miljoen gekost.

27 miljoen is vooral veel geld omdat volgens de voorzitter (die toch echt moet gaan leren zijn mond te houden) KJH komt om de op de bank te zitten, als reserve voor de voorhoede Raul-Robben-Higuain. Dan heb je een dure bankspeler gehaald.

Tot slot nog een oud-teamgenoot van Huntelaar in El Pais: “Als hij [KJH] geen ballen krijgt, is het een onopvallende speler”. De oud-teamgenoot in kwesite? Luque. Commentaar overbodig lijkt me.

Advertenties

3 thoughts on “27 miljoen…

  1. We moeten trouwens ook niet vergeten dat voor 27 miljoen een geblesseerde speler gehaald wordt. Op zich wel toepasselijk, gezien de volle ziekenboeg dit seizoen.

  2. Volgens mij gaat het om 20 miljoen en 7-8,5 miljoen aan evt. te verdienen bonussen als Real prijzen pakt of overwintert zolang ze KJH hebben (de komende vier en een half jaar).

  3. De bonussen zullen voor een deel ook bepaald worden door het aantal wedstrijden dat KJ speelt en het aantal goals wat die maakt. Laten we maar aannemen dat KJ geen flop wordt en Madrid de prestaties van afgelopen jaren doortrekt, dan kunnen we er toch wel van utigaan dat een groot deeel van de bonussen uitbetaald zal worden. Dus voor het gemak laat ik maar de prijs van de transfer op 25 miljoen schatten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s