El cazador

Wordt “The Hunter” straks “El Cazador”? Het lijkt er op dat Klaas-Jan Huntelaar komend transferperiode van Ajax naar Real Madrid gaat (Ajax ontkent nog).

Tja, ik weet niet of ik er blij mee moet zijn, ben er nog niet van overtuigd dat KJ een echte topper is. In het ergste geval gaat Madrid voor ’n dikke 20 miljoen een nieuwe Kezman halen (veel scoren in NL, weinig daarbuiten) en in het beste geval doet hij netjes mee, maar denk ik niet dat hij de ploeg veel beter zal maken (maar ik hoop dat ik het mis heb).

Dit is gewoon een aankoop om de supportersmassa even tevreden te stellen en de aandacht af te leiden van de chaos binnen de ploeg. Schuster lijkt zich er bij neer te leggen dat hij met een sleht samengestelde selectie nergens gaat komen. Na de kansloze nederlaag tegen Getafe waren zijn woorden: “Ik vond het geen pijnlijk verlies, ik zag vanaf het begin al dat we niet konde winnen”. Ondertussen legt de leiding de schuld van het falend aankoopbeleid bij de Duitser (“Schuster heeft in de zomer niet om spelers gevraagd,” liegt voorzitter Calderon).

Iedereen wijst naar elkaar en de laatste tijd ook vooral naar conditietrainer Walter di Salvo. Casillas, Marcelo, Javi Garcia, Van der Vaart en Drenthe zijn de enige spelers die nog niet geblesseerd zijn geweest dit seizoen. De selectie heeft al 23 blessures moeten verwerken, waarvan 16 spierblessures (koploper blessures is Sneijder met 3, gevolgd door Pepe, Robben en Guti met 2).

Het lijkt er op dat niets goed wordt gedaan binnen de club. De voorzitter sprak gisteren bijvoorbeeld weer voor zijn beurt over de transfer van KJ. Er is nog helemaal neits rond en zijn verbale diarree zal Ajax de gelegenheid geven om de prijs nog wat omhoog te schroeven.

Huntelaar is dus in eerste instantie niet meer dan een pleister op de wonden van zo’n 20 miljoen euro. Hopelijk groeit die uit tot meer, maar ik krijg nog niet echt de indruk dat men in Madrid bezig is met verstandig beleid.

Advertenties

2 thoughts on “El cazador

  1. Nu komt de aap uit de mouw: Volgende week algemene leden vergadering van Real Madrid, waarin de voorzitter oa zijn begroting goedgekeurd moet krijgen. Huntelaar moet voor die tijd binnen zijn, zodat hij er mee kan pronken en kan alten zien dat hij (al dan niet doeltreffend) bezig is om iets aan de slechterun van resultaten te doen.

  2. Het welbekende nummer over Hunterlaar is inmiddels vertaalt in het Spaans….

    Zie: http://www.ajaxf-side.nl/

    Nu al Spaans liedje Huntelaar
    10-12-08
    Klaas-Jan Huntelaar is vertrokken naar Real Madrid. De zangers van StudioL2 hebben daarom direct hun eerdere carnavalskraker over Huntelaar naar het Spaans vertaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s