Andrei Kirilenko heeft het goed

Andrei Kirilenko speelt basketbal in de NBA voor de Utah Jazz en heeft, volgens mij, een vrij lekker leventje:

Yup, life is good voor Andrei. En het kan beter: zijn vrouw, de guitige Russiche zangeres Masha Lopatova, heeft openlijk toegegeven dat zij haar Andrei per jaar een groupie “gunt“. Haar argumenten:

What’s forbidden is always desirable. And athletes, particularly men, are susceptible to all the things they are offered,” Lopatova said. “It’s the same way raising children – If I tell my child, ‘No pizza, no pizza, no pizza,’ what does he want more than anything? Pizza.

Geen speld tussen te krijgen, lijkt me. Het geeft je wel gelijk een andere kijk op dit verslag en deze foto’s van het nieuwjaarsfeestje van de Jazz (schijnbaar georganiseerd door Kirilenko!).

Advertenties

2 thoughts on “Andrei Kirilenko heeft het goed

  1. Guitig is het goede woord Art! Maar ja, wisten we al niet heel lang van basketballers dat ze alles “shaggen” wat los en vast zit???
    Begon toch ooit met Wilt the Stilt die riep dat hij zo’n 20.000 (zegge: twintig duizend!!) vrouwen heeft gehad tijdens zijn leven. En ook Magic heeft wel eens wat gedaan buiten het echtelijke bed om… Okay Rik Smits, daar kan ik me dan weer niets bij voorstellen, maar moraal van het verhaal moet toch zijn dat deze dudes die veel te veel geld verdienen voor een balletje door een netje gooien, het er dikwijls van nemen. En dat deze lelijke sloeberruski het er dus ook van neemt is geen grote verrassing, zeker niet als zijn vrouw/vriendin het dan ook nog goedkeurt. Dat is natuurlijk de kat op het spek binden. Go Andrei…?!????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s