Ajax, wat nu?

(In afwachting van een reactie van mijn Ajaciede mede bloggers, gooi ik hier alvast een balletje op.)

Ajax weer geen Champions League

Gisteren is Ajax er weer niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de Champions League. Vorig jaar werd “na Kopenhagen” nog gesproken over incident, net als twee weken geleden na de nederlaag in de ArenA. En hoewel Ajax gisteren gedurende lange tijd de beste kansen leek te hebben om door te gaan, kun je na weer verlies nog steeds spreken van een incident? Kijk, je kan ook een beetje emotioneel reageren op de uitschakeling en een beetje overdrijven, maar ergens hebben de mensen van www.afca.nl wel een puntje.

Ajax-fansite op zwart na uitschakeling

Mag Henk ten Cate wel helemaal vrij uit gaan nu die er weer niet in is geslaagd om Ajax het kampioenenbal binnen te loodsen? Tom Egbers vroeg het gisteren al aan Youri en ook elders wordt de schuld op Henkie geschoven. Ajax is wel twee van zijn beste spelers kwijst en het vertrek van Babel en Sneijder is hem misschien niet helemaal aan te rekenen, maar dan toch zeker wel het feit dat met de binnengekomen miljoenen (40+) geen adequate vervanging is gehaald?

Ik verwacht niet dat het bestuur Henk de laan uit zal sturen. Maar ed geloofwaardigheid van Ten Cate als top trainert begint nu toch wel een beetje te wankelen. Of niet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s