Robben naar Madrid

Na een zomerlange getouwtrek heeft Real Madrid dan eindelijk Arjen Robben binnen. Zoals het een transfer van Pedja betaamt, is deovergang van Arjen duur betaald: werd er in juni/juli nog gesproken over zo’n 20 miljoen, vandaag mag Chelsea 36 miljoen bijschrijven op de rekening.

Weer een paniek aankoop waar Madrid fans niet heel blij mee moeten zijn. Ten eerste is Robben al jaren lang, niet uit vorm, maar niet meer zo goed als hij bij PSV en zijn begin bij Chelsea was. Op de tweede plaats lijkt hij altijd geblesseerd te zijn (vorig jaar deed die maar aan 21 wedstrijden mee in de Premiership). Tot slot is het gewoon erg veel geld voor een speler die niet heeft laten zien absolute wereldtop te zijn.

Persoonlijk vind ik Robben een speler met hele nare trekjes (gaat heel graag liggen), die niet bepaald sympathiek op me over komt. Het zal lastig worden om voor hem te juichen als die het witte shirt aantrekt (totdat die er 15 intrapt, want zo is voetbal natuurlijk ook weer).

Al met al lijkt dit weer een paniek aankoop van Madrid. Er wordt even snel voor grof geld “een grote naam” aangetrokken om de massa (de fans) gerust te stellen en de aandacht af te leiden van het gebrek aan visie en beleid in de club. Maar ik denk dat de aankoop de aandacht daar juist nog eens extra op vestigt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s